· 

Instagram voorbeelden

Ik kan wel zeggen dat ik instagram verslaafd ben. Paar keer per dag bekijk ik de foto's van de mensen die ik volg en ben ik opzoek naar die leuke nieuwe items. Uit verveling doe ik het niet ik vind het juist heel interessant om te zien hoe iedereen zo zijn eigen stijl heeft. Vaak wordt er ook gezegd dat instagram een negatief beeld kan creëren, dat alles altijd goed en leuk is terwijl bij jezelf soms de wereld instort. Daarom ben ik mensen gaan volgen die ook de minder leuke kanten van het leven delen. Soms is dat moeilijk en irritant als mensen die slechte kanten delen maar het is wel het echte leven. Daarom volg ik deze zes dames op instagram. Vooral om de outfits die ze elke keer weer dragen maar ook voor hoe ze zijn. Laat ik ze even voorstellen:

 

Luanna Perez

 Door Luanna ben ik op instagram beland. Een paar jaar geleden kreeg ik interesse in mode en heb ik Pinterest ontdekt. Daar ben ik gaan zoeken naar outfits en stijlen wat ik erg leuk vond. Ik dacht altijd dat ik beetje de enige was met de stijl die ik leuk vond. Ik kon het nooit echt uitleggen. In die tijd had ik nog donker rood haar en ben ik daarop ook gaan zoeken. Toen kwam er een foto voorbij van Launna. Ik ben haar toen gaan opzoeken en dat veranderde alles. Het was net alsof ik in de spiegel keek. Hetzelfde kleur haar en precies de stijl kleding die ik draag. Ik vond het toen heel erg bijzonder dat er toch mensen waren met dit soort zelfde interesses. Sindsdien ben ik haar gaan volgen en ben ik met instagram bezig. Luanna is een beetje grunge, draagt donkere kleding en vaak rode lippenstift. Precies hoe ik toen was en nog ben alleen ben ik nu blond. Ze woont in New York en al die foto's en video's van die stad kan ik geen genoeg van krijgen.

Instagram: Luanna Perez

 

 

Helen Anderson

Helen ben ik op instagram tegen gekomen. Haar foto's zijn altijd heel kleurrijk en heel echt. Normaal volg ik geen mensen die felle kleuren dragen maar bij Helen kan ik dat hebben. Ik was als eerst geïnteresseerd in haar make-up. Ze is altijd mooi op gemaakt en haar kleuren lippenstift zijn echt wauw. De manier hoe ze haar foto's maakt maakte mij erg nieuwsgierig.  Toen ik erachter kwam dat ze ook Youtube video's maakte ben ik dat eens gaan onderzoeken en ik kwam er al snel achter dat ik de juiste beslissing had genomen om haar te gaan volgen. In haar video's is ze erg open en erg druk. Ze doet wat ze leuk vindt maar laat ook haar diepte punten zien waaronder haar korte huwelijk. Ik vind het knap dat mensen dit soort dingen durven te uiten. Het is niet zo dat ik alle drama wilt weten maar dat ze durven te zeggen dat het even niet goed gaat en de rest van het verhaal gaat mij niks aan. Ik vindt haar persoonlijkheid erg leuk en haar muziekstijl komt erg in de buurt van die van mij. Ze laat ook duidelijk zien dat je geen maatje S nodig hebt om je leuk te kleden en haar hond Lola maakt het allemaal nog leuker.

Instagram: Helen Anderson

 

 

Olivia Frost

Olivia ben ik ook via instagram tegen gekomen. Haar dagelijkse foto's van haar outfits midden in London zijn een inspiratie. Haar liefde voor sweaters en vooral honden doet me een beetje aan mezelf denken. Ze neemt je elke dag mee met haar bezigheden in haar instastories. Ze komt verlegen maar leuk over. Omdat ze alles elke dag filmt en laat zien wat en hoe ze dingen doet zie je haar als echt en niet zoals weer zo neppe instagrammer. Ze gaat vaak naar vintage winkels waar ze haar meeste outfits vandaan haalt.

Instagram: Olivia Frost

 

 

Noelle Downing

Noelle ben ik via een andere instagrammer die hieronder staat tegen gekomen. Noelle volg ik niet heel erg vanwege haar outfits maar vanwege haar lifestyle en decoratie. Ze laat veel van haar huis zien en hoe ze alles inricht. Elk seizoen versiert ze haar hele huis en maakt er prachtige foto's van. Ze is heel duidelijk in waar ze haar inspiratie vandaan haalt en hoe ze op sommige ideeën is gekomen. Zoals ik al zei ben ik haar niet gaan volgen vanwege haar kledingstijl want die ligt toch een beetje anders dan die van mij maar wat ik wel heel goed vindt is dat zij ook laat zien dat je geen maatje S nodig hebt. Ze draagt wat ze mooi en leuk vindt ook al is ze een beetje curvy. Daarmee inspireert zij mij en haar hond Duke is ook super schattig.

Instagram: Noelle Downing

 

 

Jaglever

Jaglever of terwijl Rachel ben ik door Luanna tegen gekomen. Toen ik via Pinterest naar outfits aan het zoeken was via Luanna zag ik foto's van Rachel langs komen en ook zij had een beetje die grunge stijl waar ik mezelf erg in kon vinden. Haar outfits zijn top en ook zij laat haar onzekere kant zien. Niet alleen vanwege haar outfits maar ook door haar decoraties in huis ben ik haar gaan volgen. Zij en Noelle zijn daarin wel een beetje hetzelfde en daarom zijn  het ook vriendinnen van elkaar. Ze werken vaak samen en ook Rachel heeft een hond genaamd Finn. Ik ben helemaal weg van deze hond omdat het een Jack Russel is en toen ze hem kreeg was ik net mijn eigen Jack Russel verloren. Finn doet mij heel erg aan mijn eigen hond denken. Dus je kan eigenlijk wel zeggen dat alles aan Rachel mij wel inspireert. Ook zij net als Luanna en Noelle woont ze in New York. Ik krijg echt geen genoeg van die stad.

Instagram: Jaglever

 

 

Sammijefcoate

Sammi ben ik als één van de laatste gaan volgen. Ook ben ik haar via instagram tegen gekomen. Haar hele verschijning is gewoon perfect. Ze heeft heel veel tatoeages maar door hoe ze zich kleed maakt dit het nog extra gaaf. Ik  hou wel van tatoeages maar als iemand teveel heeft kan het wel eens afschrikken maar bij haar hoort het gewoon. Haar kleding stijl is gewoon perfect en alles staat haar. Ze deelt ook het gezinsleven met haar volgers. De vrolijke maar ook de moeilijke kanten. Hoe het is om een moeder te zijn en wat er allemaal bij komt kijken. Ook zij deelt soms wat van haar huis en decoraties. Sinds kort maakt zij ook korte video's over hoe je een bepaald kledingstuk kan stijlen en die video's worden steeds beter. Echt meer fashion video's.

Instagram: Sammijefcoate

 

 

Ik hoop dat ik jullie aan nieuwe leuke en interessante instagram accounts heb geholpen en misschien weten jullie nog meer leuke instagrammers die ik weer kan volgen. Laat het mij weten in een berichtje hieronder.

 

Xx Sherana 

Reactie schrijven

Commentaren: 0