Blog · 25. januari 2019
Eén van mijn doelen dit jaar is meer boeken lezen. Ik heb zoveel boeken in mijn kast staan maar er echt aan beginnen is nog best lastig. Ik ben meestal laat thuis en kijk ik wat tv tijdens het eten en zo blijf ik kijken totdat ik naar bed gaat. Eigenlijk moet ik die tv uit laten en gelijk een boek pakken. Ik weet hoe heerlijk het is om helemaal op te gaan in een boek en het geeft ook echt rust. De boeken die ik lees zijn meestal Young-Adult boeken en ja ik ben al wat ouder maar toch spreken...
Blog · 16. januari 2019
Van die lange, donkere en regenachtige dagen dat je eigenlijk alleen maar binnen op de bank wilt gaan zitten. Erop uit gaan na het werk of in het weekend voelt minder leuk aan op het moment. Weer die kou en de regen in. Nee ik blijf lekker thuis. Sommige zullen vast denken lekker saai jezelf opsluiten in huis maar ik vind het heerlijk. Vooral als ik dan naar buiten kijk en de regendruppels tegen mijn raam zie vallen terwijl ik heerlijk met een kleedje op de bank lig. Je kan het eigenlijk een...
Blog · 10. januari 2019
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen maar het voelt soms al of we al maanden verder zijn. Dat komt niet door mijn bezigheden maar meer dat ik mezelf soms lusteloos en moe voelt. Mijn dagelijkse handelingen gaan mis doordat ik van alles laat vallen, tegen dingen aan loop of zelf mijn eigen voeten niet goed op til zodat ik bijna languit op straat ligt. Hierdoor raak ik geïrriteerd en ben ik al klaar met de dag en wil ik zo snel mogelijk terug naar bed. Rond deze tijd van het jaar heb ik daar...
Blog · 02. januari 2019
Ja er is weer een jaar voorbij en 2019 is al begonnen! Als ik 2018 moet omschrijven dan is het vooral een jaar geweest waarin ik bijna alleen maar heb gewerkt. Ik ben wel wat dagen vrij geweest maar bijna geen vakanties. Ondanks dat ben ik wel op meer en nieuwe festivals geweest. Mijn smaak in muziek is vergroot en heb meer interesses gecreëerd. Ik heb voor het eerst op wintersport geweest en ik ben echt die berg af geskied. Ik ben meer gaan focussen op fotografie en ik ben er ook echt op uit...
Portfolio · 13. november 2018
Blog · 13. oktober 2018
Ik kan wel zeggen dat ik instagram verslaafd ben. Paar keer per dag bekijk ik de foto's van de mensen die ik volg en ben ik opzoek naar die leuke nieuwe items. Uit verveling doe ik het niet ik vind het juist heel interessant om te zien hoe iedereen zo zijn eigen stijl heeft. Vaak wordt er ook gezegd dat instagram een negatief beeld kan creëren, dat alles altijd goed en leuk is terwijl bij jezelf soms de wereld instort. Daarom ben ik mensen gaan volgen die ook de minder leuke kanten van het...
Blog · 08. oktober 2018
07:00 de wekker gaat. Ik draai me om en pak mijn telefoon, de wekker zet ik uit en ik zie dat er geen berichten zijn. Ik draai mezelf weer terug en staar even naar het plafon. Donderdag 4 Oktober, ik ben jarig. De eerste keer sinds ik op mezelf woon en het voelt een beetje raar zo alleen wakker worden. Geen ouders die je in de ochtend feliciteren en een cadeau overhandigen. Ik stap uit bed en ik zet de wasmachine aan, maak mijn bed op en maak mijn ontbijt. Ik plof neer op de bank en kijk het...
Blog · 03. oktober 2018
De herfst is officieel begonnen en dat is ook te merken aan het weer. Ik dacht laat ik de herfst ook naar binnen halen. Het huis wat gezelliger en knusser maken. Vroeger als kind ging je dan naar buiten opzoek naar gekleurde bladeren en kastanjes. Er zaten dagen bij dat je met tassen vol thuis kwam en super trots op jezelf was dat je zoveel had gevonden. Helaas staat er geen kastanje boom in de buurt en de bladeren zijn ook nog niet helemaal verkleurd. Ik ben ook liever lui dan moe want om nou...
Blog · 01. oktober 2018
Bladeren verkleuren, langzaam wordt het kouder en de regen neemt het over van de zon. Welkom Oktober! Voor veel mensen zijn dit de maanden waar ze over zeuren. Het wordt te snel koud en de regen houd maar niet op maar ik vindt het heerlijk. Oktober is echt mijn maand. Misschien komt het omdat ik jarig ben in deze maand maar de frisse wind s'ochtends vroeg en de regendruppels op het raam terwijl je in bed ligt. Die kleine momenten maken mij echt blij en gelukkig. Je kan wel zeggen dat ik een...
Blog · 27. september 2018
Een paar maanden geleden werd ik gewezen op een website die sieraden maakt en verkoopt. Al een enige tijd was ik opzoek naar een sieraad wat elegant, lief en stoer tegelijk was. Eigenlijk iets volwassen. Met volwassen bedoel ik niet een ketting die na een week gaat verkleuren en je nek groen maakt of oorbellen die je oren laten ontsteken, dus eigenlijk echt goud of zilver. Tegenwoordig heb je zoveel nieuwe websites die dit soort sieraden verkopen en het was daarom ook lastig om een keuze te...

Meer weergeven