13. november 2018
13. oktober 2018
Ik kan wel zeggen dat ik instagram verslaafd ben. Paar keer per dag bekijk ik de foto's van de mensen die ik volg en ben ik opzoek naar die leuke nieuwe items. Uit verveling doe ik het niet ik vind het juist heel interessant om te zien hoe iedereen zo zijn eigen stijl heeft. Vaak wordt er ook gezegd dat instagram een negatief beeld kan creƫren, dat alles altijd goed en leuk is terwijl bij jezelf soms de wereld instort. Daarom ben ik mensen gaan volgen die ook de minder leuke kanten van het...
08. oktober 2018
07:00 de wekker gaat. Ik draai me om en pak mijn telefoon, de wekker zet ik uit en ik zie dat er geen berichten zijn. Ik draai mezelf weer terug en staar even naar het plafon. Donderdag 4 Oktober, ik ben jarig. De eerste keer sinds ik op mezelf woon en het voelt een beetje raar zo alleen wakker worden. Geen ouders die je in de ochtend feliciteren en een cadeau overhandigen. Ik stap uit bed en ik zet de wasmachine aan, maak mijn bed op en maak mijn ontbijt. Ik plof neer op de bank en kijk het...
03. oktober 2018
De herfst is officieel begonnen en dat is ook te merken aan het weer. Ik dacht laat ik de herfst ook naar binnen halen. Het huis wat gezelliger en knusser maken. Vroeger als kind ging je dan naar buiten opzoek naar gekleurde bladeren en kastanjes. Er zaten dagen bij dat je met tassen vol thuis kwam en super trots op jezelf was dat je zoveel had gevonden. Helaas staat er geen kastanje boom in de buurt en de bladeren zijn ook nog niet helemaal verkleurd. Ik ben ook liever lui dan moe want om nou...
01. oktober 2018
Bladeren verkleuren, langzaam wordt het kouder en de regen neemt het over van de zon. Welkom Oktober! Voor veel mensen zijn dit de maanden waar ze over zeuren. Het wordt te snel koud en de regen houd maar niet op maar ik vindt het heerlijk. Oktober is echt mijn maand. Misschien komt het omdat ik jarig ben in deze maand maar de frisse wind s'ochtends vroeg en de regendruppels op het raam terwijl je in bed ligt. Die kleine momenten maken mij echt blij en gelukkig. Je kan wel zeggen dat ik een...
27. september 2018
Een paar maanden geleden werd ik gewezen op een website die sieraden maakt en verkoopt. Al een enige tijd was ik opzoek naar een sieraad wat elegant, lief en stoer tegelijk was. Eigenlijk iets volwassen. Met volwassen bedoel ik niet een ketting die na een week gaat verkleuren en je nek groen maakt of oorbellen die je oren laten ontsteken, dus eigenlijk echt goud of zilver. Tegenwoordig heb je zoveel nieuwe websites die dit soort sieraden verkopen en het was daarom ook lastig om een keuze te...
22. september 2018
Hallo Iedereen, Zoals te zien ben ik weer terug met mijn blog. Ik heb mijn blog een aantal maanden geleden offline gehaald omdat ik niet meer precies wist wat ik ermee wilde doen. Waar ik over ging schrijven en wat mijn doel nou precies was. Mijn interesses zijn mode en fotografie en daar ging het vooral om in mijn vorige blogs alleen had ik de motivatie en de tijd er niet meer voor. Vanaf vandaag gaan mij blogs hier nog wel over maar vooral over wat ik mee maak in het leven en wat mij bezig...